Huizenmarkt Zetten in Heteren (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Zetten

Woningmarkt Zetten

Zetten is een wijk in de plaats Heteren binnen de gemeente Overbetuwe. Deze wijk telt volgens het CBS 11.595 inwoners. Momenteel staan er 21 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zetten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 487.387 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 21
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 487.387
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Zetten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zetten is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zetten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zetten.

Woningen recent verkocht in Zetten

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zetten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zetten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zetten. Een eengezinswoning in Zetten komt het meest (74%) voor. Daarna komt een portiekflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zetten

In Zetten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zetten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zetten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zetten
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Zetten

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zetten vergeleken met de Overbetuwe en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Zetten waar ligt dat?

Woningen te koop Zetten

Wil je een huis kopen in Zetten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zetten . Er staan momenteel 21 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zetten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zetten.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zetten. Zoek je huurwoning in Zetten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Zetten

Starterswoningen in Zetten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zetten zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zetten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zetten? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zetten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zetten is 3.174 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.053 euro).

Leeftijden Zetten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zetten vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zetten

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zetten? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zetten

Zetten Zetten omgeving station Andelst Valburg Herveld Verspreide huizen Homoet (gedeeltelijk) Verspreide huizen Zettense Veld Verspreide huizen Andelst Verspreide huizen Zetten Verspreide huizen Valburg Verspreide huizen Herveld