Huizenmarkt Slijk-Ewijk in Slijk-Ewijk (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Slijk-Ewijk

Woningmarkt Slijk-Ewijk

Slijk-Ewijk is een buurt in de wijk Oosterhout en plaats Slijk-Ewijk binnen de gemeente Overbetuwe. Deze buurt telt volgens het CBS 2.815 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slijk-Ewijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 525.357 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 525.357
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Slijk-Ewijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Slijk-Ewijk is 8 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Slijk-Ewijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Slijk-Ewijk.

Woningen recent verkocht in Slijk-Ewijk

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slijk-Ewijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Slijk-Ewijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Slijk-Ewijk. Een eengezinswoning in Slijk-Ewijk komt het meest (54%) voor. Daarna komt een galerijflat met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Slijk-Ewijk

In Slijk-Ewijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Slijk-Ewijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Slijk-Ewijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Slijk-Ewijk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Slijk-Ewijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Slijk-Ewijk vergeleken met de Overbetuwe en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Slijk-Ewijk waar ligt dat?

Woningen te koop Slijk-Ewijk

Wil je een huis kopen in Slijk-Ewijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Slijk-Ewijk . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Slijk-Ewijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Slijk-Ewijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Slijk-Ewijk. Zoek je huurwoning in Slijk-Ewijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Slijk-Ewijk

Starterswoningen in Slijk-Ewijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Slijk-Ewijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Slijk-Ewijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Slijk-Ewijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Slijk-Ewijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Slijk-Ewijk is 3.104 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.481 euro).

Leeftijden Slijk-Ewijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Slijk-Ewijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Slijk-Ewijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Slijk-Ewijk. De buurt zelf valt binnen de wijk Oosterhout in de gemeente Overbetuwe.

Oosterhout Slijk-Ewijk Verspreide huizen Oosterhout

Alle straten van Slijk-Ewijk

Slijk-Ewijk bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.