Huizenprijzen en de huizenmarkt Abcoude in Ouderkerk aan de Amstel

Begrijp de huizenprijzen in Abcoude Ouder-Amstel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Abcoude Ouder-Amstel

Abcoude is een wijk in de plaats Ouderkerk aan de Amstel binnen de gemeente Ouder-Amstel. Deze wijk telt volgens het CBS 7.820 inwoners. Momenteel staan er 37 woningen te koop en zijn er recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Abcoude. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 915.738 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 37
Woningen recent verkocht 42
Gemiddelde vraagprijs € 915.738
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Abcoude

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Abcoude is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Abcoude moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Abcoude.

Woningen recent verkocht in Abcoude

Er zijn recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Abcoude. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Abcoude.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Abcoude. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Abcoude

In Abcoude wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Abcoude

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Abcoude (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Abcoude Ouder-Amstel

Wil je een huis kopen in Abcoude Ouder-Amstel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Abcoude Ouder-Amstel . Er staan momenteel 37 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Abcoude alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Abcoude.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Abcoude Ouder-Amstel.

Bekijk alle koopwoningen in Abcoude Ouder-Amstel. Zoek je huurwoning in Abcoude Ouder-Amstel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Abcoude

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Abcoude is 6.012 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (5.882 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Abcoude

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Abcoude vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Abcoude

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Abcoude? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Abcoude

Abcoude-Noordoost Abcoude-Zuidwest Abcoude Buitengebied