Huizenprijzen en de huizenmarkt 02 in De Weere

Begrijp de huizenprijzen in 02 Opmeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 02 Opmeer

02 is een wijk in de plaats De Weere binnen de gemeente Opmeer. Deze wijk telt volgens het CBS 855 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 02. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 576.549 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 576.549
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in 02

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 02 is 70 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 02 kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in 02

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 02. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 02.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 02. Een eengezinswoning in 02 komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling 02

In 02 wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 02

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 02 (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers 02

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van 02 vergeleken met de Opmeer en Nederland.

Huizenprijzen in 02 Opmeer

Starterswoningen in 02 Opmeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in 02 Opmeer zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 02 Opmeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 02 Opmeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 02 Opmeer

Wil je een huis kopen in 02 Opmeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 02 Opmeer . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 02 alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 02.

Er staan momenteel geen woningen te koop in 02 Opmeer.

Bekijk alle koopwoningen in 02 Opmeer. Zoek je huurwoning in 02 Opmeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 02

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 02 is 3.245 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.890 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 02

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 02 vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in 02

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in 02? Ontdek ook de buurten binnen de wijk 02

De Weere