Alle woningmarktinfo 02 in Opmeer

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in 02

Een eerste blik op 02

02 is een wijk in de gemeente Opmeer. Deze wijk telt volgens het CBS 855 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 02. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 517.244 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 517.244
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in 02

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 02 is 80 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 02 kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in 02

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 02. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 02.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in 02. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 02. Een eengezinswoning in 02 komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling 02

In 02 wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat 02

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van 02 (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: 02
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers 02

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van 02 vergeleken met de Opmeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in 02

Wil je een huis kopen in 02? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 02 . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in 02 alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 02.

Zoek je huurwoning in 02? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in 02.

Huizenprijzen in 02

Starterswoningen in 02 zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in 02 zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 02 zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 02? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 02

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 02 is 2.339 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.728 euro).

Leeftijden 02

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 02 vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in 02

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in 02? Ontdek ook de buurten binnen de wijk 02

De Weere

Instellingen zijn opgeslagen