Huizenprijzen en de huizenmarkt Langereis (gedeeltelijk) in Opmeer

Begrijp de huizenprijzen in Langereis (gedeeltelijk) Opmeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Langereis (gedeeltelijk) Opmeer

Langereis (gedeeltelijk) is een buurt in de wijk 01 en plaats Opmeer binnen de gemeente Opmeer. Deze buurt telt volgens het CBS 4.460 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langereis (gedeeltelijk).

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Langereis (gedeeltelijk)

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Langereis (gedeeltelijk) is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Langereis (gedeeltelijk)

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Langereis (gedeeltelijk). Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Langereis (gedeeltelijk).

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Langereis (gedeeltelijk). Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Langereis (gedeeltelijk). Een woonboerderij in Langereis (gedeeltelijk) komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Langereis (gedeeltelijk)

In Langereis (gedeeltelijk) wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Langereis (gedeeltelijk)

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Langereis (gedeeltelijk) (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Langereis (gedeeltelijk)

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Langereis (gedeeltelijk) vergeleken met de Opmeer en Nederland.

Huizenprijzen in Langereis (gedeeltelijk) Opmeer

Starterswoningen in Langereis (gedeeltelijk) Opmeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Langereis (gedeeltelijk) Opmeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Langereis (gedeeltelijk) Opmeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Langereis (gedeeltelijk) Opmeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Langereis (gedeeltelijk) Opmeer

Wil je een huis kopen in Langereis (gedeeltelijk) Opmeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Langereis (gedeeltelijk) Opmeer . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Langereis (gedeeltelijk) alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Langereis (gedeeltelijk).

Er staan momenteel geen woningen te koop in Langereis (gedeeltelijk) Opmeer.

Bekijk alle koopwoningen in Langereis (gedeeltelijk) Opmeer. Zoek je huurwoning in Langereis (gedeeltelijk) Opmeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Langereis (gedeeltelijk)

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Langereis (gedeeltelijk) is 3.123 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.057 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Langereis (gedeeltelijk)

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Langereis (gedeeltelijk) vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Langereis (gedeeltelijk)

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Langereis (gedeeltelijk). De buurt zelf valt binnen de wijk 01 in de gemeente Opmeer.

Hoogwoud Aartswoud Langereis (gedeeltelijk) Gouwe

Alle straten van Langereis (gedeeltelijk)

Langereis (gedeeltelijk) bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.