Huizenprijzen en de huizenmarkt Oldeberkoop in Oldeberkoop

Begrijp de huizenprijzen in Oldeberkoop Ooststellingwerf met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oldeberkoop Ooststellingwerf

Oldeberkoop is een wijk in de plaats Oldeberkoop binnen de gemeente Ooststellingwerf. Deze wijk telt volgens het CBS 1.820 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldeberkoop. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 315.177 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 315.177
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Oldeberkoop

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oldeberkoop is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oldeberkoop kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oldeberkoop

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oldeberkoop. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oldeberkoop.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oldeberkoop. Een eengezinswoning in Oldeberkoop komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oldeberkoop

In Oldeberkoop wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oldeberkoop

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oldeberkoop (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Oldeberkoop

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oldeberkoop vergeleken met de Ooststellingwerf en Nederland.

Huizenprijzen in Oldeberkoop Ooststellingwerf

Starterswoningen in Oldeberkoop Ooststellingwerf zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oldeberkoop Ooststellingwerf zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oldeberkoop Ooststellingwerf zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oldeberkoop Ooststellingwerf? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oldeberkoop Ooststellingwerf

Wil je een huis kopen in Oldeberkoop Ooststellingwerf? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oldeberkoop Ooststellingwerf . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oldeberkoop alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oldeberkoop.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oldeberkoop Ooststellingwerf.

Bekijk alle koopwoningen in Oldeberkoop Ooststellingwerf. Zoek je huurwoning in Oldeberkoop Ooststellingwerf? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oldeberkoop

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oldeberkoop is 1.042 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.396 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oldeberkoop

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oldeberkoop vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oldeberkoop

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oldeberkoop? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oldeberkoop

Oldeberkoop Nijeberkoop Verspreide huizen Nijeberkoop Verspreide huizen Oldeberkoop