Alle woningmarktinfo Makkinga in Ooststellingwerf

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Makkinga

Een eerste blik op Makkinga

Makkinga is een wijk in de gemeente Ooststellingwerf. Deze wijk telt volgens het CBS 1.950 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Makkinga. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 427.325 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 427.325
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Makkinga

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Makkinga is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Makkinga kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Makkinga

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Makkinga. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Makkinga.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Makkinga. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Makkinga. Een eengezinswoning in Makkinga komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Makkinga

In Makkinga wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Makkinga

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Makkinga (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Makkinga
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Makkinga

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Makkinga vergeleken met de Ooststellingwerf en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Makkinga

Wil je een huis kopen in Makkinga? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Makkinga . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Makkinga alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Makkinga.

Zoek je huurwoning in Makkinga? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Makkinga.

Huizenprijzen in Makkinga

Starterswoningen in Makkinga zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Makkinga zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Makkinga zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Makkinga? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Makkinga

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Makkinga is 1.932 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.242 euro).

Leeftijden Makkinga

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Makkinga vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Makkinga

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Makkinga? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Makkinga

Makkinga Elsloo Langedijke Verspreide huizen Makkinga Verspreide huizen Elsloo

Instellingen zijn opgeslagen