Huizenmarkt Dongen in Oosteind (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Dongen

Woningmarkt Dongen

Dongen is een wijk in de plaats Oosteind binnen de gemeente Oosterhout. Deze wijk telt volgens het CBS 23.480 inwoners. Momenteel staan er 73 woningen te koop en zijn er recent 87 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dongen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 419.696 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 73
Woningen recent verkocht 87
Gemiddelde vraagprijs € 419.696
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Dongen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dongen is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dongen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dongen.

Woningen recent verkocht in Dongen

Er zijn recent 87 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dongen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dongen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Dongen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Dongen

In Dongen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dongen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dongen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Dongen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Dongen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Dongen vergeleken met de Oosterhout en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Dongen waar ligt dat?

Woningen te koop Dongen

Wil je een huis kopen in Dongen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dongen . Er staan momenteel 73 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dongen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dongen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Dongen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Dongen. Zoek je huurwoning in Dongen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dongen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dongen is 3.092 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.976 euro).

Leeftijden Dongen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dongen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Dongen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Dongen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Dongen

West 1 Buitengebied West 1 West 2 Buitengebied West 2 Centrum Beljaart Biezen Hoge Akker Oud Dongen Buitengebied Oost Klein Dongen Dongen-Vaart Buitengebied Klein Dongen/Dongen-Vaart Tichelrijt