Alle woningmarktinfo Estec

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Estec

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Estec

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Estec. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Estec.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Estec. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Estec

In Estec wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Estec

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Estec (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Estec
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Estec

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Estec vergeleken met de Noordwijk en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Estec

Wil je een huis kopen in Estec? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Estec . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Estec alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Estec.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Estec.

Zoek je huurwoning in Estec? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Estec.

Leeftijden Estec

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Estec vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Estec

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Estec. De buurt zelf valt binnen de wijk Noordwijk-Binnen in de gemeente Noordwijk.

Dorpskern Beeklaan-kwartier Boerenburg en Grashoek Estec Dr. Mr. W. van den Berghstichting Verspreide huizen Zuiden en Oosten

Alle straten van Estec

Estec bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
Keplerlaan
Instellingen zijn opgeslagen