Lindenholt in gemeente Nijmegen

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Lindenholt

Een eerste blik op Lindenholt

Lindenholt is een wijk in de gemeente Nijmegen. Deze wijk telt volgens het CBS 14.800 inwoners. Momenteel staan er 45 woningen te koop en zijn er recent 90 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Lindenholt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 258.970 euro.

Woningen te koop 45
Woningen recent verkocht 90
Gemiddelde vraagprijs € 258.970
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Lindenholt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lindenholt is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lindenholt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lindenholt.

Woningen recent verkocht in Lindenholt

Er zijn recent 90 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lindenholt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lindenholt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lindenholt. Een eengezinswoning in Lindenholt komt het meest (57%) voor. Daarna komt een portiekflat met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lindenholt

In Lindenholt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Lindenholt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Lindenholt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lindenholt
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Lindenholt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lindenholt vergeleken met de Nijmegen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Lindenholt

Wil je een huis kopen in Lindenholt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lindenholt . Er staan momenteel 45 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lindenholt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lindenholt.

Zoek je huurwoning in Lindenholt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Lindenholt.

Huizenprijzen in Lindenholt

Starterswoningen in Lindenholt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lindenholt zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lindenholt zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lindenholt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lindenholt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lindenholt is 2.228 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.166 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Lindenholt is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Lindenholt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lindenholt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lindenholt

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lindenholt? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lindenholt

't Acker De Kamp 't Broek Kerkenbos Westkanaaldijk Neerbosch-West Bijsterhuizen

Instellingen zijn opgeslagen