Huizenmarkt Nijmegen-Nieuw-West in Nijmegen (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nijmegen-Nieuw-West

Woningmarkt Nijmegen-Nieuw-West

Nijmegen-Nieuw-West is een wijk in de plaats Nijmegen binnen de gemeente Nijmegen. Deze wijk telt volgens het CBS 16.790 inwoners. Momenteel staan er 52 woningen te koop en zijn er recent 82 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijmegen-Nieuw-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 337.719 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 52
Woningen recent verkocht 82
Gemiddelde vraagprijs € 337.719
Percentage gezinnen met kinderen 24%

Verkoopduur woningen in Nijmegen-Nieuw-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijmegen-Nieuw-West is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijmegen-Nieuw-West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nijmegen-Nieuw-West.

Woningen recent verkocht in Nijmegen-Nieuw-West

Er zijn recent 82 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijmegen-Nieuw-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijmegen-Nieuw-West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijmegen-Nieuw-West. Een portiekflat in Nijmegen-Nieuw-West komt het meest (53%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nijmegen-Nieuw-West

In Nijmegen-Nieuw-West wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nijmegen-Nieuw-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nijmegen-Nieuw-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nijmegen-Nieuw-West
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Nijmegen-Nieuw-West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nijmegen-Nieuw-West vergeleken met de Nijmegen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Nijmegen-Nieuw-West waar ligt dat?

Woningen te koop Nijmegen-Nieuw-West

Wil je een huis kopen in Nijmegen-Nieuw-West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijmegen-Nieuw-West . Er staan momenteel 52 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijmegen-Nieuw-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijmegen-Nieuw-West.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nijmegen-Nieuw-West. Zoek je huurwoning in Nijmegen-Nieuw-West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nijmegen-Nieuw-West

Starterswoningen in Nijmegen-Nieuw-West zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nijmegen-Nieuw-West zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijmegen-Nieuw-West zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nijmegen-Nieuw-West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nijmegen-Nieuw-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijmegen-Nieuw-West is 3.781 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.615 euro).

Leeftijden Nijmegen-Nieuw-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijmegen-Nieuw-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nijmegen-Nieuw-West

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nijmegen-Nieuw-West? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nijmegen-Nieuw-West

Hees Heseveld Neerbosch-Oost Haven- en industrieterrein