Heilig Landstichting in gemeente Nijmegen

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Heilig Landstichting

Een eerste blik op Heilig Landstichting

Heilig Landstichting is een wijk in de gemeente Nijmegen. Deze wijk telt volgens het CBS 800 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Heilig Landstichting. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.065.176 euro.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 1.065.176
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Heilig Landstichting

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heilig Landstichting is 33 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Heilig Landstichting kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Heilig Landstichting

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heilig Landstichting. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heilig Landstichting.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Heilig Landstichting. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heilig Landstichting. Een villa in Heilig Landstichting komt het meest (80%) voor. Daarna komt een bungalow met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heilig Landstichting

In Heilig Landstichting wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Heilig Landstichting

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Heilig Landstichting (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heilig Landstichting
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Heilig Landstichting

Wil je een huis kopen in Heilig Landstichting? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heilig Landstichting. Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heilig Landstichting alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heilig Landstichting.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Heilig Landstichting.

Huizenprijzen in Heilig Landstichting

Starterswoningen in Heilig Landstichting zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Heilig Landstichting zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heilig Landstichting zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heilig Landstichting? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heilig Landstichting

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heilig Landstichting is 4.005 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.827 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Heilig Landstichting is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Heilig Landstichting

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heilig Landstichting vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Heilig Landstichting

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Heilig Landstichting? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Heilig Landstichting

Heilig Landstichting Buitengebied Heilig Landstichting

Instellingen zijn opgeslagen