Huizenmarkt Heilig Landstichting in Nijmegen (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Heilig Landstichting

Woningmarkt Heilig Landstichting

Heilig Landstichting is een wijk in de plaats Nijmegen binnen de gemeente Nijmegen. Deze wijk telt volgens het CBS 800 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heilig Landstichting. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 849.098 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 849.098
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Heilig Landstichting

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heilig Landstichting is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heilig Landstichting moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heilig Landstichting.

Woningen recent verkocht in Heilig Landstichting

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heilig Landstichting. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heilig Landstichting.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Heilig Landstichting. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Heilig Landstichting

In Heilig Landstichting wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heilig Landstichting

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heilig Landstichting (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heilig Landstichting
Binnenring: Nederland

Heilig Landstichting waar ligt dat?

Woningen te koop Heilig Landstichting

Wil je een huis kopen in Heilig Landstichting? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heilig Landstichting . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Heilig Landstichting alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heilig Landstichting.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Heilig Landstichting.

Bekijk hier alle koopwoningen in Heilig Landstichting. Zoek je huurwoning in Heilig Landstichting? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heilig Landstichting

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heilig Landstichting is 5.157 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.527 euro).

Leeftijden Heilig Landstichting

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heilig Landstichting vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Heilig Landstichting

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Heilig Landstichting? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Heilig Landstichting

Heilig Landstichting Buitengebied Heilig Landstichting