Huizenprijzen en de huizenmarkt Moerdijk in Moerdijk

Begrijp de huizenprijzen in Moerdijk Moerdijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Moerdijk Moerdijk

Moerdijk is een buurt in de wijk Moerdijk en plaats Moerdijk binnen de gemeente Moerdijk. Deze buurt telt volgens het CBS 1.095 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moerdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 463.820 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 463.820
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Moerdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Moerdijk is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Moerdijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Moerdijk

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moerdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Moerdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Moerdijk. Een eengezinswoning in Moerdijk komt het meest (77%) voor. Daarna komt een portiekflat met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Moerdijk

In Moerdijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Moerdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Moerdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Moerdijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Moerdijk vergeleken met de Moerdijk en Nederland.

Huizenprijzen in Moerdijk Moerdijk

Starterswoningen in Moerdijk Moerdijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Moerdijk Moerdijk zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Moerdijk Moerdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Moerdijk Moerdijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Moerdijk Moerdijk

Wil je een huis kopen in Moerdijk Moerdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Moerdijk Moerdijk . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Moerdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Moerdijk.

Bekijk alle koopwoningen in Moerdijk Moerdijk. Zoek je huurwoning in Moerdijk Moerdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Moerdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Moerdijk is 3.691 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.563 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Moerdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Moerdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Moerdijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Moerdijk. De buurt zelf valt binnen de wijk Moerdijk in de gemeente Moerdijk.

Moerdijk Roodevaart Verspreide huizen Moerdijk

Alle straten van Moerdijk

Moerdijk bestaat uit 21 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.