Alle woningmarktinfo Middelburg-Centrum in Middelburg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Middelburg-Centrum

Een eerste blik op Middelburg-Centrum

Middelburg-Centrum is een wijk in de gemeente Middelburg. Deze wijk telt volgens het CBS 6.890 inwoners. Momenteel staan er 39 woningen te koop en zijn er recent 68 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelburg-Centrum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 421.307 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 39
Woningen recent verkocht 68
Gemiddelde vraagprijs € 421.307
Percentage gezinnen met kinderen 14%

Verkoopduur woningen in Middelburg-Centrum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Middelburg-Centrum is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Middelburg-Centrum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Middelburg-Centrum.

Woningen recent verkocht in Middelburg-Centrum

Er zijn recent 68 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Middelburg-Centrum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Middelburg-Centrum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Middelburg-Centrum. Een portiekflat in Middelburg-Centrum komt het meest (29%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Middelburg-Centrum

In Middelburg-Centrum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Middelburg-Centrum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Middelburg-Centrum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Middelburg-Centrum
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Middelburg-Centrum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Middelburg-Centrum vergeleken met de Middelburg en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Middelburg-Centrum

Wil je een huis kopen in Middelburg-Centrum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Middelburg-Centrum . Er staan momenteel 39 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Middelburg-Centrum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Middelburg-Centrum.

Zoek je huurwoning in Middelburg-Centrum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Middelburg-Centrum.

Huizenprijzen in Middelburg-Centrum

Starterswoningen in Middelburg-Centrum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Middelburg-Centrum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Middelburg-Centrum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Middelburg-Centrum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Middelburg-Centrum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Middelburg-Centrum is 3.347 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.863 euro).

Leeftijden Middelburg-Centrum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Middelburg-Centrum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Middelburg-Centrum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Middelburg-Centrum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Middelburg-Centrum

Binnenstad

Instellingen zijn opgeslagen