Huizenmarkt Verspreide huizen Angeren in Bemmel (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Angeren

Woningmarkt Verspreide huizen Angeren

Verspreide huizen Angeren is een buurt in de wijk Bemmel en plaats Bemmel binnen de gemeente Lingewaard. Deze buurt telt volgens het CBS 19.970 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Angeren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 684.010 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 684.010
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Angeren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Angeren is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Angeren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Angeren.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Angeren

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Angeren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Angeren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Angeren. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Angeren komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Angeren

In Verspreide huizen Angeren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Angeren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Angeren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Angeren
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Angeren

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Angeren vergeleken met de Lingewaard en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Angeren waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Angeren

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Angeren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Angeren . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Angeren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Angeren.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Angeren. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Angeren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Angeren

Starterswoningen in Verspreide huizen Angeren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Angeren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Angeren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Angeren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Angeren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Angeren is 5.179 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.743 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Angeren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Angeren vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Angeren

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Angeren. De buurt zelf valt binnen de wijk Bemmel in de gemeente Lingewaard.

Bemmel Haalderen Angeren Doornenburg Verspreide huizen Ressen Verspreide huizen Angeren Verspreide huizen Bemmel Verspreide huizen Doornenburg Verspreide huizen Bemmel-Lent Verspreide huizen Ambtswaard Verspreide huizen Haalderen Ooijrijkse Polder

Alle straten van Verspreide huizen Angeren

Verspreide huizen Angeren bestaat uit 27 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.