Huizenmarkt Bemmel in Bemmel (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bemmel

Woningmarkt Bemmel

Bemmel is een buurt in de wijk Bemmel en plaats Bemmel binnen de gemeente Lingewaard. Deze buurt telt volgens het CBS 19.970 inwoners. Momenteel staan er 55 woningen te koop en zijn er recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bemmel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 505.731 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 55
Woningen recent verkocht 42
Gemiddelde vraagprijs € 505.731
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Bemmel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bemmel is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bemmel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bemmel.

Woningen recent verkocht in Bemmel

Er zijn recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bemmel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bemmel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bemmel. Een eengezinswoning in Bemmel komt het meest (67%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bemmel

In Bemmel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bemmel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bemmel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bemmel
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Bemmel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bemmel vergeleken met de Lingewaard en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Bemmel waar ligt dat?

Woningen te koop Bemmel

Wil je een huis kopen in Bemmel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bemmel . Er staan momenteel 55 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bemmel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bemmel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bemmel. Zoek je huurwoning in Bemmel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bemmel

Starterswoningen in Bemmel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bemmel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bemmel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bemmel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bemmel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bemmel is 3.426 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.094 euro).

Leeftijden Bemmel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bemmel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bemmel

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bemmel. De buurt zelf valt binnen de wijk Bemmel in de gemeente Lingewaard.

Bemmel Haalderen Angeren Doornenburg Verspreide huizen Ressen Verspreide huizen Angeren Verspreide huizen Bemmel Verspreide huizen Doornenburg Verspreide huizen Bemmel-Lent Verspreide huizen Ambtswaard Verspreide huizen Haalderen Ooijrijkse Polder

Alle straten van Bemmel

Bemmel bestaat uit 23 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.