Huizenmarkt Evertsoorsd in Evertsoord (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Evertsoorsd

Woningmarkt Evertsoorsd

Evertsoorsd is een wijk in de plaats Evertsoord binnen de gemeente Horst aan de Maas. Deze wijk telt volgens het CBS 285 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Evertsoorsd. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 642.043 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 642.043
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in Evertsoorsd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Evertsoorsd is 75 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Evertsoorsd kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Evertsoorsd

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Evertsoorsd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Evertsoorsd.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Evertsoorsd. Een woonboerderij in Evertsoorsd komt het meest (58%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Evertsoorsd

In Evertsoorsd wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Evertsoorsd

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Evertsoorsd (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Evertsoorsd
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Evertsoorsd

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Evertsoorsd vergeleken met de Horst aan de Maas en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Evertsoorsd waar ligt dat?

Woningen te koop Evertsoorsd

Wil je een huis kopen in Evertsoorsd? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Evertsoorsd . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Evertsoorsd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Evertsoorsd.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Evertsoorsd.

Bekijk hier alle koopwoningen in Evertsoorsd. Zoek je huurwoning in Evertsoorsd? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Evertsoorsd

Starterswoningen in Evertsoorsd zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Evertsoorsd zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Evertsoorsd zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Evertsoorsd? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Evertsoorsd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Evertsoorsd is 4.826 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.232 euro).

Leeftijden Evertsoorsd

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Evertsoorsd vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Evertsoorsd

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Evertsoorsd? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Evertsoorsd

Everstoord Verspreide huizen Eversoord