Huizenprijzen en de huizenmarkt Broekhuizen in Broekhuizenvorst

Begrijp de huizenprijzen in Broekhuizen Horst aan de Maas met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Broekhuizen Horst aan de Maas

Broekhuizen is een wijk in de plaats Broekhuizenvorst binnen de gemeente Horst aan de Maas. Deze wijk telt volgens het CBS 1.060 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Broekhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 506.235 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 506.235
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Broekhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Broekhuizen is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Broekhuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Broekhuizen.

Woningen recent verkocht in Broekhuizen

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Broekhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Broekhuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Broekhuizen. Een eengezinswoning in Broekhuizen komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Broekhuizen

In Broekhuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Broekhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Broekhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Broekhuizen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Broekhuizen vergeleken met de Horst aan de Maas en Nederland.

Huizenprijzen in Broekhuizen Horst aan de Maas

Starterswoningen in Broekhuizen Horst aan de Maas zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Broekhuizen Horst aan de Maas zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Broekhuizen Horst aan de Maas zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Broekhuizen Horst aan de Maas? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Broekhuizen Horst aan de Maas

Wil je een huis kopen in Broekhuizen Horst aan de Maas? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Broekhuizen Horst aan de Maas . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Broekhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Broekhuizen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Broekhuizen Horst aan de Maas.

Bekijk alle koopwoningen in Broekhuizen Horst aan de Maas. Zoek je huurwoning in Broekhuizen Horst aan de Maas? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Broekhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Broekhuizen is 2.622 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.523 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Broekhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Broekhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Broekhuizen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Broekhuizen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Broekhuizen

Broekhuizenvorst Verspreide huizen Broekhuizenvorst