Huizenmarkt E 52 Fluitenberg in Fluitenberg (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in E 52 Fluitenberg

Woningmarkt E 52 Fluitenberg

E 52 Fluitenberg is een wijk in de plaats Fluitenberg binnen de gemeente Hoogeveen. Deze wijk telt volgens het CBS 505 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in E 52 Fluitenberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 650.353 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 650.353
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in E 52 Fluitenberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in E 52 Fluitenberg is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in E 52 Fluitenberg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in E 52 Fluitenberg.

Woningen recent verkocht in E 52 Fluitenberg

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in E 52 Fluitenberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond E 52 Fluitenberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in E 52 Fluitenberg. Een eengezinswoning in E 52 Fluitenberg komt het meest (65%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling E 52 Fluitenberg

In E 52 Fluitenberg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat E 52 Fluitenberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van E 52 Fluitenberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: E 52 Fluitenberg
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers E 52 Fluitenberg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van E 52 Fluitenberg vergeleken met de Hoogeveen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

E 52 Fluitenberg waar ligt dat?

Woningen te koop E 52 Fluitenberg

Wil je een huis kopen in E 52 Fluitenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in E 52 Fluitenberg . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in E 52 Fluitenberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in E 52 Fluitenberg.

Bekijk hier alle koopwoningen in E 52 Fluitenberg. Zoek je huurwoning in E 52 Fluitenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in E 52 Fluitenberg

Starterswoningen in E 52 Fluitenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in E 52 Fluitenberg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in E 52 Fluitenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in E 52 Fluitenberg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs E 52 Fluitenberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in E 52 Fluitenberg is 4.019 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.520 euro).

Leeftijden E 52 Fluitenberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in E 52 Fluitenberg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in E 52 Fluitenberg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in E 52 Fluitenberg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk E 52 Fluitenberg

Fluitenberg kern Verspreide huizen Fluitenberg