Huizenmarkt Barsingerhorn en omgeving in Wieringerwaard (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Barsingerhorn en omgeving

Woningmarkt Barsingerhorn en omgeving

Barsingerhorn en omgeving is een wijk in de plaats Wieringerwaard binnen de gemeente Hollands Kroon. Deze wijk telt volgens het CBS 2.000 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Barsingerhorn en omgeving. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 436.608 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 436.608
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Barsingerhorn en omgeving

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Barsingerhorn en omgeving is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Barsingerhorn en omgeving kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Barsingerhorn en omgeving

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Barsingerhorn en omgeving. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Barsingerhorn en omgeving.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Barsingerhorn en omgeving. Een eengezinswoning in Barsingerhorn en omgeving komt het meest (77%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Barsingerhorn en omgeving

In Barsingerhorn en omgeving wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Barsingerhorn en omgeving

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Barsingerhorn en omgeving (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Barsingerhorn en omgeving
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Barsingerhorn en omgeving

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Barsingerhorn en omgeving vergeleken met de Hollands Kroon en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Barsingerhorn en omgeving waar ligt dat?

Woningen te koop Barsingerhorn en omgeving

Wil je een huis kopen in Barsingerhorn en omgeving? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Barsingerhorn en omgeving . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Barsingerhorn en omgeving alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Barsingerhorn en omgeving.

Bekijk hier alle koopwoningen in Barsingerhorn en omgeving. Zoek je huurwoning in Barsingerhorn en omgeving? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Barsingerhorn en omgeving

Starterswoningen in Barsingerhorn en omgeving zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Barsingerhorn en omgeving zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Barsingerhorn en omgeving zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Barsingerhorn en omgeving? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Barsingerhorn en omgeving

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Barsingerhorn en omgeving is 3.405 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.104 euro).

Leeftijden Barsingerhorn en omgeving

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Barsingerhorn en omgeving vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Barsingerhorn en omgeving

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Barsingerhorn en omgeving? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Barsingerhorn en omgeving

Barsingerhorn Kolhorn Haringhuizen Verspreide huizen Westermoerbeek (gedeeltelijk) Verspreide huizen Westfriese Zeedijk