Huizenprijzen en de huizenmarkt Oude-Niedorp in Oude Niedorp

Begrijp de huizenprijzen in Oude-Niedorp Hollands Kroon met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oude-Niedorp Hollands Kroon

Oude-Niedorp is een wijk in de plaats Oude Niedorp binnen de gemeente Hollands Kroon. Deze wijk telt volgens het CBS 2.440 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude-Niedorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 484.264 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 484.264
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Oude-Niedorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oude-Niedorp is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oude-Niedorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oude-Niedorp.

Woningen recent verkocht in Oude-Niedorp

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude-Niedorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oude-Niedorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oude-Niedorp. Een eengezinswoning in Oude-Niedorp komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oude-Niedorp

In Oude-Niedorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oude-Niedorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oude-Niedorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Oude-Niedorp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oude-Niedorp vergeleken met de Hollands Kroon en Nederland.

Huizenprijzen in Oude-Niedorp Hollands Kroon

Starterswoningen in Oude-Niedorp Hollands Kroon zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oude-Niedorp Hollands Kroon zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oude-Niedorp Hollands Kroon zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oude-Niedorp Hollands Kroon? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oude-Niedorp Hollands Kroon

Wil je een huis kopen in Oude-Niedorp Hollands Kroon? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oude-Niedorp Hollands Kroon . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oude-Niedorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oude-Niedorp.

Bekijk alle koopwoningen in Oude-Niedorp Hollands Kroon. Zoek je huurwoning in Oude-Niedorp Hollands Kroon? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oude-Niedorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oude-Niedorp is 3.515 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.249 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oude-Niedorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oude-Niedorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oude-Niedorp

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oude-Niedorp? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oude-Niedorp

Oude-Niedorp 't Veld en De Weel (gedeeltelijk) Zijdewind Westermoerbeek (gedeeltelijk) Verspreide huizen in De Kampen