Huizenprijzen en de huizenmarkt Nieuwe-Niedorp in Winkel

Begrijp de huizenprijzen in Nieuwe-Niedorp Hollands Kroon met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuwe-Niedorp Hollands Kroon

Nieuwe-Niedorp is een wijk in de plaats Winkel binnen de gemeente Hollands Kroon. Deze wijk telt volgens het CBS 3.720 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwe-Niedorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 522.705 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 522.705
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Nieuwe-Niedorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwe-Niedorp is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwe-Niedorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuwe-Niedorp.

Woningen recent verkocht in Nieuwe-Niedorp

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwe-Niedorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwe-Niedorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwe-Niedorp. Een eengezinswoning in Nieuwe-Niedorp komt het meest (79%) voor. Daarna komt een maisonnette met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwe-Niedorp

In Nieuwe-Niedorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwe-Niedorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwe-Niedorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Nieuwe-Niedorp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nieuwe-Niedorp vergeleken met de Hollands Kroon en Nederland.

Huizenprijzen in Nieuwe-Niedorp Hollands Kroon

Starterswoningen in Nieuwe-Niedorp Hollands Kroon zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwe-Niedorp Hollands Kroon zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwe-Niedorp Hollands Kroon zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuwe-Niedorp Hollands Kroon? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuwe-Niedorp Hollands Kroon

Wil je een huis kopen in Nieuwe-Niedorp Hollands Kroon? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwe-Niedorp Hollands Kroon . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwe-Niedorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwe-Niedorp.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuwe-Niedorp Hollands Kroon. Zoek je huurwoning in Nieuwe-Niedorp Hollands Kroon? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuwe-Niedorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwe-Niedorp is 3.171 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.471 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuwe-Niedorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwe-Niedorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nieuwe-Niedorp

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nieuwe-Niedorp? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nieuwe-Niedorp

Nieuwe-Niedorp Terdiek Langereis (gedeeltelijk) 't Veld en De Kampen Wateringskant Moerbeek