Huizenmarkt 't Veld en De Weel (gedeeltelijk) in 't Veld (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in 't Veld en De Weel (gedeeltelijk)

Woningmarkt 't Veld en De Weel (gedeeltelijk)

't Veld en De Weel (gedeeltelijk) is een buurt in de wijk Oude-Niedorp en plaats 't Veld binnen de gemeente Hollands Kroon. Deze buurt telt volgens het CBS 2.440 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 't Veld en De Weel (gedeeltelijk). De gemiddelde vraagprijs van woningen is 412.755 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 412.755
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in 't Veld en De Weel (gedeeltelijk)

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 't Veld en De Weel (gedeeltelijk) is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 't Veld en De Weel (gedeeltelijk) moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 't Veld en De Weel (gedeeltelijk).

Woningen recent verkocht in 't Veld en De Weel (gedeeltelijk)

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 't Veld en De Weel (gedeeltelijk). Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 't Veld en De Weel (gedeeltelijk).

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 't Veld en De Weel (gedeeltelijk). Een eengezinswoning in 't Veld en De Weel (gedeeltelijk) komt het meest (57%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling 't Veld en De Weel (gedeeltelijk)

In 't Veld en De Weel (gedeeltelijk) wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 't Veld en De Weel (gedeeltelijk)

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 't Veld en De Weel (gedeeltelijk) (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: 't Veld en De Weel (gedeeltelijk)
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers 't Veld en De Weel (gedeeltelijk)

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van 't Veld en De Weel (gedeeltelijk) vergeleken met de Hollands Kroon en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

't Veld en De Weel (gedeeltelijk) waar ligt dat?

Woningen te koop 't Veld en De Weel (gedeeltelijk)

Wil je een huis kopen in 't Veld en De Weel (gedeeltelijk)? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 't Veld en De Weel (gedeeltelijk) . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 't Veld en De Weel (gedeeltelijk) alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 't Veld en De Weel (gedeeltelijk).

Bekijk hier alle koopwoningen in 't Veld en De Weel (gedeeltelijk). Zoek je huurwoning in 't Veld en De Weel (gedeeltelijk)? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in 't Veld en De Weel (gedeeltelijk)

Starterswoningen in 't Veld en De Weel (gedeeltelijk) zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 't Veld en De Weel (gedeeltelijk) zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 't Veld en De Weel (gedeeltelijk) zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 't Veld en De Weel (gedeeltelijk)? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 't Veld en De Weel (gedeeltelijk)

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 't Veld en De Weel (gedeeltelijk) is 3.184 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.180 euro).

Leeftijden 't Veld en De Weel (gedeeltelijk)

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 't Veld en De Weel (gedeeltelijk) vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom 't Veld en De Weel (gedeeltelijk)

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom 't Veld en De Weel (gedeeltelijk). De buurt zelf valt binnen de wijk Oude-Niedorp in de gemeente Hollands Kroon.

Oude-Niedorp 't Veld en De Weel (gedeeltelijk) Zijdewind Westermoerbeek (gedeeltelijk) Verspreide huizen in De Kampen

Alle straten van 't Veld en De Weel (gedeeltelijk)

't Veld en De Weel (gedeeltelijk) bestaat uit 21 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.