Breezand

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Breezand

Een eerste blik op Breezand

Breezand is een buurt in de gemeente Hollands Kroon. Deze buurt telt volgens het CBS 11.940 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Breezand. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 392.276 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 392.276
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Breezand

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Breezand is 41 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Breezand kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Breezand

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Breezand. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Breezand.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Breezand. Een eengezinswoning in Breezand komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Breezand

In Breezand wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Breezand

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Breezand (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Breezand
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Breezand

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Breezand vergeleken met de Hollands Kroon en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Breezand

Wil je een huis kopen in Breezand? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Breezand . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Breezand alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Breezand.

Zoek je huurwoning in Breezand? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Breezand.

Huizenprijzen in Breezand

Starterswoningen in Breezand zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Breezand zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Breezand zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Breezand? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Breezand

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Breezand is 2.565 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.512 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Breezand is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Breezand

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Breezand vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Breezand

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Breezand. De buurt zelf valt binnen de wijk 06 in de gemeente Hollands Kroon.

Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt Gelderse Buurt en omgeving Breezand Van Ewijcksluis Oostpolder

Alle straten van Breezand

Breezand bestaat uit 32 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen