Alle woningmarktinfo Hengelose Es in Hengelo

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Hengelose Es

Een eerste blik op Hengelose Es

Hengelose Es is een wijk in de gemeente Hengelo. Deze wijk telt volgens het CBS 10.115 inwoners. Momenteel staan er 24 woningen te koop en zijn er recent 69 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hengelose Es. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 298.069 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 24
Woningen recent verkocht 69
Gemiddelde vraagprijs € 298.069
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Hengelose Es

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hengelose Es is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hengelose Es moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hengelose Es.

Woningen recent verkocht in Hengelose Es

Er zijn recent 69 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hengelose Es. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hengelose Es.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hengelose Es. Een eengezinswoning in Hengelose Es komt het meest (59%) voor. Daarna komt een portiekflat met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hengelose Es

In Hengelose Es wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Hengelose Es

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Hengelose Es (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hengelose Es
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hengelose Es

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hengelose Es vergeleken met de Hengelo en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Hengelose Es

Wil je een huis kopen in Hengelose Es? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hengelose Es . Er staan momenteel 24 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hengelose Es alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hengelose Es.

Zoek je huurwoning in Hengelose Es? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Hengelose Es.

Huizenprijzen in Hengelose Es

Starterswoningen in Hengelose Es zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hengelose Es zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hengelose Es zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hengelose Es? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hengelose Es

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hengelose Es is 2.752 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.527 euro).

Leeftijden Hengelose Es

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hengelose Es vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hengelose Es

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hengelose Es? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hengelose Es

Hengelose Es-Noord Tichelwerk 't Wilbert Bedrijventerrein Timmersveld

Instellingen zijn opgeslagen