Huizenmarkt Bedrijventerrein De Poortmannen in Heeze (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bedrijventerrein De Poortmannen

Woningmarkt Bedrijventerrein De Poortmannen

Bedrijventerrein De Poortmannen is een buurt in de wijk Heeze en plaats Heeze binnen de gemeente Heeze-Leende. Deze buurt telt volgens het CBS 9.855 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bedrijventerrein De Poortmannen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 795.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 795.000
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Bedrijventerrein De Poortmannen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bedrijventerrein De Poortmannen is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Bedrijventerrein De Poortmannen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bedrijventerrein De Poortmannen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bedrijventerrein De Poortmannen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Bedrijventerrein De Poortmannen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bedrijventerrein De Poortmannen. Een villa in Bedrijventerrein De Poortmannen komt het meest (67%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bedrijventerrein De Poortmannen

In Bedrijventerrein De Poortmannen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bedrijventerrein De Poortmannen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bedrijventerrein De Poortmannen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bedrijventerrein De Poortmannen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Bedrijventerrein De Poortmannen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bedrijventerrein De Poortmannen vergeleken met de Heeze-Leende en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Bedrijventerrein De Poortmannen waar ligt dat?

Woningen te koop Bedrijventerrein De Poortmannen

Wil je een huis kopen in Bedrijventerrein De Poortmannen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bedrijventerrein De Poortmannen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bedrijventerrein De Poortmannen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bedrijventerrein De Poortmannen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bedrijventerrein De Poortmannen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bedrijventerrein De Poortmannen. Zoek je huurwoning in Bedrijventerrein De Poortmannen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bedrijventerrein De Poortmannen

Starterswoningen in Bedrijventerrein De Poortmannen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bedrijventerrein De Poortmannen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bedrijventerrein De Poortmannen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bedrijventerrein De Poortmannen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bedrijventerrein De Poortmannen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bedrijventerrein De Poortmannen is 2.208 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.606 euro).

Leeftijden Bedrijventerrein De Poortmannen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bedrijventerrein De Poortmannen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bedrijventerrein De Poortmannen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bedrijventerrein De Poortmannen. De buurt zelf valt binnen de wijk Heeze in de gemeente Heeze-Leende.

Heeze Bedrijventerrein De Poortmannen Verspreide huizen Heeze

Alle straten van Bedrijventerrein De Poortmannen

Bedrijventerrein De Poortmannen bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.