Huizenmarkt Bekkerveld in Heerlen (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bekkerveld

Woningmarkt Bekkerveld

Bekkerveld is een wijk in de plaats Heerlen binnen de gemeente Heerlen. Deze wijk telt volgens het CBS 2.750 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bekkerveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 396.018 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 396.018
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Bekkerveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bekkerveld is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bekkerveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bekkerveld.

Woningen recent verkocht in Bekkerveld

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bekkerveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bekkerveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bekkerveld. Een eengezinswoning in Bekkerveld komt het meest (42%) voor. Daarna komt een portiekflat met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bekkerveld

In Bekkerveld wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bekkerveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bekkerveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bekkerveld
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Bekkerveld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bekkerveld vergeleken met de Heerlen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Bekkerveld waar ligt dat?

Woningen te koop Bekkerveld

Wil je een huis kopen in Bekkerveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bekkerveld . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bekkerveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bekkerveld.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bekkerveld. Zoek je huurwoning in Bekkerveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bekkerveld

Starterswoningen in Bekkerveld zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bekkerveld zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bekkerveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bekkerveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bekkerveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bekkerveld is 2.415 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.562 euro).

Leeftijden Bekkerveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bekkerveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bekkerveld

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bekkerveld? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bekkerveld

Bekkerveld Aarveld