Huizenmarkt Industrieterrein Lorentz in Harderwijk (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Industrieterrein Lorentz

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Industrieterrein Lorentz

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Industrieterrein Lorentz. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Industrieterrein Lorentz.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Industrieterrein Lorentz. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Industrieterrein Lorentz. Een eengezinswoning in Industrieterrein Lorentz komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Industrieterrein Lorentz

In Industrieterrein Lorentz wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Industrieterrein Lorentz

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Industrieterrein Lorentz (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Industrieterrein Lorentz
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Industrieterrein Lorentz

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Industrieterrein Lorentz vergeleken met de Harderwijk en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Industrieterrein Lorentz waar ligt dat?

Woningen te koop Industrieterrein Lorentz

Wil je een huis kopen in Industrieterrein Lorentz? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Industrieterrein Lorentz . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Industrieterrein Lorentz alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Industrieterrein Lorentz.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Industrieterrein Lorentz.

Bekijk hier alle koopwoningen in Industrieterrein Lorentz. Zoek je huurwoning in Industrieterrein Lorentz? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Industrieterrein Lorentz

Starterswoningen in Industrieterrein Lorentz zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Industrieterrein Lorentz zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Industrieterrein Lorentz zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Industrieterrein Lorentz? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Leeftijden Industrieterrein Lorentz

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Industrieterrein Lorentz vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Industrieterrein Lorentz

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Industrieterrein Lorentz? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Industrieterrein Lorentz

Lorentz I Lorentz II Lorentz III