Huizenmarkt Groerne Zoom in Harderwijk (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Groerne Zoom

Woningmarkt Groerne Zoom

Groerne Zoom is een buurt in de wijk Drielanden en plaats Harderwijk binnen de gemeente Harderwijk. Deze buurt telt volgens het CBS 9.390 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Groerne Zoom. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 931.197 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 931.197
Percentage gezinnen met kinderen 49%

Verkoopduur woningen in Groerne Zoom

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Groerne Zoom is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Groerne Zoom kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Groerne Zoom

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Groerne Zoom. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Groerne Zoom.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Groerne Zoom. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Groerne Zoom. Een villa in Groerne Zoom komt het meest (33%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Groerne Zoom

In Groerne Zoom wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Groerne Zoom

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Groerne Zoom (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Groerne Zoom
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Groerne Zoom

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Groerne Zoom vergeleken met de Harderwijk en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Groerne Zoom waar ligt dat?

Woningen te koop Groerne Zoom

Wil je een huis kopen in Groerne Zoom? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Groerne Zoom . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Groerne Zoom alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Groerne Zoom.

Bekijk hier alle koopwoningen in Groerne Zoom. Zoek je huurwoning in Groerne Zoom? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Groerne Zoom

Starterswoningen in Groerne Zoom zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Groerne Zoom zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Groerne Zoom zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Groerne Zoom? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Groerne Zoom

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Groerne Zoom is 6.294 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.304 euro).

Leeftijden Groerne Zoom

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Groerne Zoom vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Groerne Zoom

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Groerne Zoom. De buurt zelf valt binnen de wijk Drielanden in de gemeente Harderwijk.

Muziekland I Muziekland II Muziekland III Muziekland IV Drielanden-Centrum Harderhout I Harderhout II De Gronden Groerne Zoom Tonsel Weisteeg

Alle straten van Groerne Zoom

Groerne Zoom bestaat uit 11 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.