Huizenmarkt Harkstede Recreatiegebied in Harkstede GN (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Harkstede Recreatiegebied

Woningmarkt Harkstede Recreatiegebied

Harkstede Recreatiegebied is een buurt in de wijk Harkstede, Scharmer en Woudbloem en plaats Harkstede GN binnen de gemeente Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 3.665 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harkstede Recreatiegebied.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Harkstede Recreatiegebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Harkstede Recreatiegebied is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Harkstede Recreatiegebied

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harkstede Recreatiegebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Harkstede Recreatiegebied.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Harkstede Recreatiegebied. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Harkstede Recreatiegebied. Een eengezinswoning in Harkstede Recreatiegebied komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Harkstede Recreatiegebied

In Harkstede Recreatiegebied wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Harkstede Recreatiegebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Harkstede Recreatiegebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Harkstede Recreatiegebied
Binnenring: Nederland

Harkstede Recreatiegebied waar ligt dat?

Woningen te koop Harkstede Recreatiegebied

Wil je een huis kopen in Harkstede Recreatiegebied? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Harkstede Recreatiegebied . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Harkstede Recreatiegebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Harkstede Recreatiegebied.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Harkstede Recreatiegebied.

Bekijk hier alle koopwoningen in Harkstede Recreatiegebied. Zoek je huurwoning in Harkstede Recreatiegebied? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Harkstede Recreatiegebied

Starterswoningen in Harkstede Recreatiegebied zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Harkstede Recreatiegebied zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Harkstede Recreatiegebied zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Harkstede Recreatiegebied? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Harkstede Recreatiegebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Harkstede Recreatiegebied is 1.559 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Leeftijden Harkstede Recreatiegebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Harkstede Recreatiegebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Harkstede Recreatiegebied

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Harkstede Recreatiegebied. De buurt zelf valt binnen de wijk Harkstede, Scharmer en Woudbloem in de gemeente Groningen.

Harkstede Harkstede Recreatiegebied Scharmer Scharmer Buitengebied Natuurgebied Scharmer Woudbloem