Huizenmarkt Elsendorp in Elsendorp (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Elsendorp

Woningmarkt Elsendorp

Elsendorp is een wijk in de plaats Elsendorp binnen de gemeente Gemert-Bakel. Deze wijk telt volgens het CBS 1.105 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elsendorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 566.690 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 566.690
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Elsendorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Elsendorp is 69 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Elsendorp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Elsendorp

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elsendorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Elsendorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Elsendorp. Een eengezinswoning in Elsendorp komt het meest (64%) voor. Daarna komt een galerijflat met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Elsendorp

In Elsendorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Elsendorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Elsendorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Elsendorp
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Elsendorp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Elsendorp vergeleken met de Gemert-Bakel en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Elsendorp waar ligt dat?

Woningen te koop Elsendorp

Wil je een huis kopen in Elsendorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Elsendorp . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Elsendorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Elsendorp.

Bekijk hier alle koopwoningen in Elsendorp. Zoek je huurwoning in Elsendorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Elsendorp

Starterswoningen in Elsendorp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Elsendorp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Elsendorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Elsendorp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Elsendorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Elsendorp is 4.256 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.563 euro).

Leeftijden Elsendorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Elsendorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Elsendorp

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Elsendorp? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Elsendorp

Elsendorp Verspreide huizen Elsendorp