Alle woningmarktinfo Mierlo in Geldrop-Mierlo

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Mierlo

Een eerste blik op Mierlo

Mierlo is een wijk in de gemeente Geldrop-Mierlo. Deze wijk telt volgens het CBS 10.480 inwoners. Momenteel staan er 40 woningen te koop en zijn er recent 110 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Mierlo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 532.921 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 40
Woningen recent verkocht 110
Gemiddelde vraagprijs € 532.921
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Mierlo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mierlo is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mierlo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Mierlo.

Woningen recent verkocht in Mierlo

Er zijn recent 110 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mierlo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mierlo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mierlo. Een eengezinswoning in Mierlo komt het meest (72%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mierlo

In Mierlo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Mierlo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Mierlo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Mierlo
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Mierlo

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Mierlo vergeleken met de Geldrop-Mierlo en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Mierlo

Wil je een huis kopen in Mierlo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mierlo . Er staan momenteel 40 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mierlo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mierlo.

Zoek je huurwoning in Mierlo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Mierlo.

Huizenprijzen in Mierlo

Starterswoningen in Mierlo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Mierlo zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mierlo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Mierlo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Mierlo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mierlo is 2.669 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.601 euro).

Leeftijden Mierlo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mierlo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Mierlo

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Mierlo? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Mierlo

Mierlo Verspreide huizen Mierlo

Instellingen zijn opgeslagen