Huizenmarkt Etten-Leur Noord bedrijventerrein in Etten-Leur (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Etten-Leur Noord bedrijventerrein

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Etten-Leur Noord bedrijventerrein

Etten-Leur Noord bedrijventerrein is een wijk in de plaats Etten-Leur binnen de gemeente Etten-Leur. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Etten-Leur Noord bedrijventerrein.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend

Verkoopduur woningen in Etten-Leur Noord bedrijventerrein

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Etten-Leur Noord bedrijventerrein is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Etten-Leur Noord bedrijventerrein

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Etten-Leur Noord bedrijventerrein. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Etten-Leur Noord bedrijventerrein.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Etten-Leur Noord bedrijventerrein. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Etten-Leur Noord bedrijventerrein. Een eengezinswoning in Etten-Leur Noord bedrijventerrein komt het meest (100%) voor.

Veiligheid en misdaadcijfers Etten-Leur Noord bedrijventerrein

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Etten-Leur Noord bedrijventerrein vergeleken met de Etten-Leur en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Etten-Leur Noord bedrijventerrein waar ligt dat?

Woningen te koop Etten-Leur Noord bedrijventerrein

Wil je een huis kopen in Etten-Leur Noord bedrijventerrein? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Etten-Leur Noord bedrijventerrein . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Etten-Leur Noord bedrijventerrein alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Etten-Leur Noord bedrijventerrein.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Etten-Leur Noord bedrijventerrein.

Bekijk hier alle koopwoningen in Etten-Leur Noord bedrijventerrein. Zoek je huurwoning in Etten-Leur Noord bedrijventerrein? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Etten-Leur Noord bedrijventerrein

Starterswoningen in Etten-Leur Noord bedrijventerrein zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Etten-Leur Noord bedrijventerrein zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Etten-Leur Noord bedrijventerrein zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Etten-Leur Noord bedrijventerrein? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Etten-Leur Noord bedrijventerrein

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Etten-Leur Noord bedrijventerrein is 2.434 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (2.434 euro).

Buurten in Etten-Leur Noord bedrijventerrein

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Etten-Leur Noord bedrijventerrein? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Etten-Leur Noord bedrijventerrein

Bedrijventerrein Vossendaal