Huizenprijzen en de huizenmarkt Bosgebied in Epe

Begrijp de huizenprijzen in Bosgebied Epe met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bosgebied Epe

Bosgebied is een wijk in de plaats Epe binnen de gemeente Epe. Deze wijk telt volgens het CBS 370 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bosgebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 770.409 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 770.409
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Bosgebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bosgebied is 64 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bosgebied kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bosgebied

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bosgebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bosgebied.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bosgebied. Een eengezinswoning in Bosgebied komt het meest (43%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 34% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bosgebied

In Bosgebied wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bosgebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bosgebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Bosgebied

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bosgebied vergeleken met de Epe en Nederland.

Huizenprijzen in Bosgebied Epe

Starterswoningen in Bosgebied Epe zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bosgebied Epe zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bosgebied Epe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bosgebied Epe? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bosgebied Epe

Wil je een huis kopen in Bosgebied Epe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bosgebied Epe . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bosgebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bosgebied.

Bekijk alle koopwoningen in Bosgebied Epe. Zoek je huurwoning in Bosgebied Epe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bosgebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bosgebied is 5.878 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.810 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bosgebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bosgebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bosgebied

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bosgebied? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bosgebied

Tongeren Gortel Verspreide huizen bosgebied Niersen en Gortel Verspreide huizen bosgebied Tongeren