Huizenprijzen en de huizenmarkt Hogeland-Hoge Weerd in Epe

Begrijp de huizenprijzen in Hogeland-Hoge Weerd Epe met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hogeland-Hoge Weerd Epe

Hogeland-Hoge Weerd is een buurt in de wijk Epe en plaats Epe binnen de gemeente Epe. Deze buurt telt volgens het CBS 14.790 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hogeland-Hoge Weerd. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 758.757 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 758.757
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Hogeland-Hoge Weerd

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hogeland-Hoge Weerd is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hogeland-Hoge Weerd kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hogeland-Hoge Weerd

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hogeland-Hoge Weerd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hogeland-Hoge Weerd.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hogeland-Hoge Weerd. Een eengezinswoning in Hogeland-Hoge Weerd komt het meest (85%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hogeland-Hoge Weerd

In Hogeland-Hoge Weerd wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hogeland-Hoge Weerd

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hogeland-Hoge Weerd (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hogeland-Hoge Weerd

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hogeland-Hoge Weerd vergeleken met de Epe en Nederland.

Huizenprijzen in Hogeland-Hoge Weerd Epe

Starterswoningen in Hogeland-Hoge Weerd Epe zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hogeland-Hoge Weerd Epe zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hogeland-Hoge Weerd Epe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hogeland-Hoge Weerd Epe? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hogeland-Hoge Weerd Epe

Wil je een huis kopen in Hogeland-Hoge Weerd Epe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hogeland-Hoge Weerd Epe . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Hogeland-Hoge Weerd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hogeland-Hoge Weerd.

Bekijk alle koopwoningen in Hogeland-Hoge Weerd Epe. Zoek je huurwoning in Hogeland-Hoge Weerd Epe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hogeland-Hoge Weerd

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hogeland-Hoge Weerd is 2.998 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.278 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hogeland-Hoge Weerd

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hogeland-Hoge Weerd vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hogeland-Hoge Weerd

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hogeland-Hoge Weerd. De buurt zelf valt binnen de wijk Epe in de gemeente Epe.

Epe-Centrum Hogeland-Hoge Weerd Epe-Zuid Epe-Oost Epe-Noord Verspreide huizen Wissel Verspreide huizen Vemde-Zuuk

Alle straten van Hogeland-Hoge Weerd

Hogeland-Hoge Weerd bestaat uit 21 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.