Huizenprijzen en de huizenmarkt Epe-Oost in Epe

Begrijp de huizenprijzen in Epe-Oost Epe met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Epe-Oost Epe

Epe-Oost is een buurt in de wijk Epe en plaats Epe binnen de gemeente Epe. Deze buurt telt volgens het CBS 14.790 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Epe-Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 766.509 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 766.509
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Epe-Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Epe-Oost is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Epe-Oost kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Epe-Oost

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Epe-Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Epe-Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Epe-Oost. Een galerijflat in Epe-Oost komt het meest (49%) voor. Daarna komt een villa met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Epe-Oost

In Epe-Oost wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Epe-Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Epe-Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Epe-Oost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Epe-Oost vergeleken met de Epe en Nederland.

Huizenprijzen in Epe-Oost Epe

Starterswoningen in Epe-Oost Epe zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Epe-Oost Epe zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Epe-Oost Epe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Epe-Oost Epe? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Epe-Oost Epe

Wil je een huis kopen in Epe-Oost Epe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Epe-Oost Epe . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Epe-Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Epe-Oost.

Bekijk alle koopwoningen in Epe-Oost Epe. Zoek je huurwoning in Epe-Oost Epe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Epe-Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Epe-Oost is 4.193 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.606 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Epe-Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Epe-Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Epe-Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Epe-Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Epe in de gemeente Epe.

Epe-Centrum Hogeland-Hoge Weerd Epe-Zuid Epe-Oost Epe-Noord Verspreide huizen Wissel Verspreide huizen Vemde-Zuuk

Alle straten van Epe-Oost

Epe-Oost bestaat uit 29 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.