Huizenprijzen en de huizenmarkt 02 in Elburg

Begrijp de huizenprijzen in 02 Elburg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 02 Elburg

02 is een wijk in de plaats Elburg binnen de gemeente Elburg. Deze wijk telt volgens het CBS 6.760 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 02. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 601.443 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 601.443
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in 02

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 02 is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 02 moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 02.

Woningen recent verkocht in 02

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 02. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 02.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 02. Een eengezinswoning in 02 komt het meest (76%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling 02

In 02 wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 02

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 02 (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers 02

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van 02 vergeleken met de Elburg en Nederland.

Huizenprijzen in 02 Elburg

Starterswoningen in 02 Elburg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 02 Elburg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 02 Elburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 02 Elburg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 02 Elburg

Wil je een huis kopen in 02 Elburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 02 Elburg . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 02 alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 02.

Bekijk alle koopwoningen in 02 Elburg. Zoek je huurwoning in 02 Elburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 02

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 02 is 3.680 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.401 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 02

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 02 vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in 02

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in 02? Ontdek ook de buurten binnen de wijk 02

't Harde-Centrum 't Harde-West 't Harde-Oost Verspreide huizen 't Harde Noord-West Verspreide huizen 't Harde Zuid-Oost