Huizenmarkt Buitengebied Ede in Ede (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Buitengebied Ede

Woningmarkt Buitengebied Ede

Buitengebied Ede is een wijk in de plaats Ede binnen de gemeente Ede. Deze wijk telt volgens het CBS 2.355 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Ede. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.220.700 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 1.220.700
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Ede

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Ede is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Ede kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Ede

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Ede. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Ede.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Ede. Een eengezinswoning in Buitengebied Ede komt het meest (53%) voor. Daarna komt een villa met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Ede

In Buitengebied Ede wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Ede

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Ede (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Ede
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Buitengebied Ede

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buitengebied Ede vergeleken met de Ede en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Buitengebied Ede waar ligt dat?

Woningen te koop Buitengebied Ede

Wil je een huis kopen in Buitengebied Ede? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Ede . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Ede alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Ede.

Bekijk hier alle koopwoningen in Buitengebied Ede. Zoek je huurwoning in Buitengebied Ede? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Buitengebied Ede

Starterswoningen in Buitengebied Ede zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Ede zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Ede zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Ede? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Ede

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Ede is 5.511 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.948 euro).

Leeftijden Buitengebied Ede

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Ede vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buitengebied Ede

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitengebied Ede? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitengebied Ede

Maanderbroek Doesburg Driesprong/Ginkel