logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Slek in Echt

Begrijp de huizenprijzen in Slek Echt-Susteren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Slek Echt-Susteren

Slek is een wijk in de plaats Echt binnen de gemeente Echt-Susteren. Deze wijk telt volgens het CBS 1.030 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 344.534 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 344.534
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Slek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Slek is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Slek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Slek

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Slek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Slek. Een eengezinswoning in Slek komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Slek

In Slek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Slek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Slek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Slek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Slek vergeleken met de Echt-Susteren en Nederland.

Huizenprijzen in Slek Echt-Susteren

Starterswoningen in Slek Echt-Susteren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Slek Echt-Susteren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Slek Echt-Susteren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Slek Echt-Susteren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Slek Echt-Susteren

Wil je een huis kopen in Slek Echt-Susteren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Slek Echt-Susteren . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Slek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Slek.

Bekijk alle koopwoningen in Slek Echt-Susteren. Zoek je huurwoning in Slek Echt-Susteren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Slek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Slek is 2.790 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.690 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Slek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Slek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Slek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Slek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Slek

Liboscherveld Slek