logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Echt in Echt

Begrijp de huizenprijzen in Echt Echt-Susteren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Echt Echt-Susteren

Echt is een wijk in de plaats Echt binnen de gemeente Echt-Susteren. Deze wijk telt volgens het CBS 7.760 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Echt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 340.999 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 35
Gemiddelde vraagprijs € 340.999
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Echt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Echt is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Echt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Echt.

Woningen recent verkocht in Echt

Er zijn recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Echt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Echt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Echt. Een eengezinswoning in Echt komt het meest (57%) voor. Daarna komt een galerijflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Echt

In Echt wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Echt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Echt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Echt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Echt vergeleken met de Echt-Susteren en Nederland.

Huizenprijzen in Echt Echt-Susteren

Starterswoningen in Echt Echt-Susteren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Echt Echt-Susteren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Echt Echt-Susteren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Echt Echt-Susteren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Echt Echt-Susteren

Wil je een huis kopen in Echt Echt-Susteren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Echt Echt-Susteren . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Echt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Echt.

Bekijk alle koopwoningen in Echt Echt-Susteren. Zoek je huurwoning in Echt Echt-Susteren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Echt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Echt is 2.587 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.532 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Echt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Echt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Echt

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Echt? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Echt

Aasterberg Berkelaar De Berk De Loop Echt Centrum Echt Noord Gebroek Ophoven Businesspark Midden-Limburg Buitengebied de Berk Buitengebied de Loop Buitengebied Gebroek Buitengebied Ophoven Buitengebied Berkelaar