Huizenmarkt Afferden Buitengebied in Deest (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Afferden Buitengebied

Woningmarkt Afferden Buitengebied

Afferden Buitengebied is een buurt in de wijk Afferden en plaats Deest binnen de gemeente Druten. Deze buurt telt volgens het CBS 1.675 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Afferden Buitengebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 474.423 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 474.423
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Afferden Buitengebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Afferden Buitengebied is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Afferden Buitengebied moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Afferden Buitengebied.

Woningen recent verkocht in Afferden Buitengebied

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Afferden Buitengebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Afferden Buitengebied.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Afferden Buitengebied. Een woonboerderij in Afferden Buitengebied komt het meest (75%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Afferden Buitengebied

In Afferden Buitengebied wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Afferden Buitengebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Afferden Buitengebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Afferden Buitengebied
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Afferden Buitengebied

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Afferden Buitengebied vergeleken met de Druten en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Afferden Buitengebied waar ligt dat?

Woningen te koop Afferden Buitengebied

Wil je een huis kopen in Afferden Buitengebied? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Afferden Buitengebied . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Afferden Buitengebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Afferden Buitengebied.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Afferden Buitengebied.

Bekijk hier alle koopwoningen in Afferden Buitengebied. Zoek je huurwoning in Afferden Buitengebied? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Afferden Buitengebied

Starterswoningen in Afferden Buitengebied zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Afferden Buitengebied zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Afferden Buitengebied zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Afferden Buitengebied? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Afferden Buitengebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Afferden Buitengebied is 4.248 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.376 euro).

Leeftijden Afferden Buitengebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Afferden Buitengebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Afferden Buitengebied

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Afferden Buitengebied. De buurt zelf valt binnen de wijk Afferden in de gemeente Druten.

Afferden Afferden Buitengebied

Alle straten van Afferden Buitengebied

Afferden Buitengebied bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.