Huizenprijzen en de huizenmarkt Drimmelen in Drimmelen

Begrijp de huizenprijzen in Drimmelen Drimmelen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Drimmelen Drimmelen

Drimmelen is een wijk in de plaats Drimmelen binnen de gemeente Drimmelen. Deze wijk telt volgens het CBS 505 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drimmelen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 664.896 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 664.896
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Drimmelen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Drimmelen is 70 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Drimmelen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Drimmelen

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drimmelen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Drimmelen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Drimmelen. Een eengezinswoning in Drimmelen komt het meest (69%) voor. Daarna komt een herenhuis met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Drimmelen

In Drimmelen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Drimmelen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Drimmelen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Drimmelen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Drimmelen vergeleken met de Drimmelen en Nederland.

Huizenprijzen in Drimmelen Drimmelen

Starterswoningen in Drimmelen Drimmelen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Drimmelen Drimmelen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Drimmelen Drimmelen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Drimmelen Drimmelen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Drimmelen Drimmelen

Wil je een huis kopen in Drimmelen Drimmelen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Drimmelen Drimmelen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Drimmelen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Drimmelen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Drimmelen Drimmelen.

Bekijk alle koopwoningen in Drimmelen Drimmelen. Zoek je huurwoning in Drimmelen Drimmelen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Drimmelen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Drimmelen is 4.362 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.169 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Drimmelen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Drimmelen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Drimmelen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Drimmelen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Drimmelen

Drimmelen Verspreide huizen Biesbosch Verspreide huizen Drimmelen