Huizenprijzen en de huizenmarkt 09 in Doetinchem

Begrijp de huizenprijzen in 09 Doetinchem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 09 Doetinchem

09 is een wijk in de plaats Doetinchem binnen de gemeente Doetinchem. Deze wijk telt volgens het CBS 7.195 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 09. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 452.191 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 452.191
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in 09

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 09 is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 09 moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 09.

Woningen recent verkocht in 09

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 09. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 09.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 09. Een eengezinswoning in 09 komt het meest (78%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling 09

In 09 wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 09

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 09 (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers 09

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van 09 vergeleken met de Doetinchem en Nederland.

Huizenprijzen in 09 Doetinchem

Starterswoningen in 09 Doetinchem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 09 Doetinchem zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 09 Doetinchem zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 09 Doetinchem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 09 Doetinchem

Wil je een huis kopen in 09 Doetinchem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 09 Doetinchem . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 09 alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 09.

Bekijk alle koopwoningen in 09 Doetinchem. Zoek je huurwoning in 09 Doetinchem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 09

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 09 is 2.752 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.915 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 09

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 09 vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in 09

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in 09? Ontdek ook de buurten binnen de wijk 09

Het Loo De Happert Ziekenhuis De Kruisberg De Happert Leerinkstraat De IJkenberg De Bezelhorst Buitengebied De Kruisberg Buitengebied Groot Hagen Langerak-Noord Wassinkbrink-Noordwest