Huizenprijzen en de huizenmarkt 08 in Doetinchem

Begrijp de huizenprijzen in 08 Doetinchem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 08 Doetinchem

08 is een wijk in de plaats Doetinchem binnen de gemeente Doetinchem. Deze wijk telt volgens het CBS 785 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 08. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 563.917 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 563.917
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in 08

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 08 is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 08 moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 08.

Woningen recent verkocht in 08

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 08. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 08.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 08. Een portiekflat in 08 komt het meest (64%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling 08

In 08 wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 08

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 08 (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers 08

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van 08 vergeleken met de Doetinchem en Nederland.

Huizenprijzen in 08 Doetinchem

Starterswoningen in 08 Doetinchem zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in 08 Doetinchem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 08 Doetinchem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 08 Doetinchem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 08 Doetinchem

Wil je een huis kopen in 08 Doetinchem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 08 Doetinchem . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 08 alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 08.

Bekijk alle koopwoningen in 08 Doetinchem. Zoek je huurwoning in 08 Doetinchem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 08

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 08 is 3.709 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.443 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 08

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 08 vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in 08

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in 08? Ontdek ook de buurten binnen de wijk 08

IJsseltuin en Heelweg Bedrijventerrein Keppelseweg Buitengebied Keppelseweg Langerak-Zuid