logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt 03 in Doetinchem

Begrijp de huizenprijzen in 03 Doetinchem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 03 Doetinchem

03 is een wijk in de plaats Doetinchem binnen de gemeente Doetinchem. Deze wijk telt volgens het CBS 2.965 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 03. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 367.251 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 367.251
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in 03

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 03 is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 03 moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 03.

Woningen recent verkocht in 03

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 03. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 03.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 03. Een eengezinswoning in 03 komt het meest (50%) voor. Daarna komt een portiekflat met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling 03

In 03 wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 03

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 03 (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers 03

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van 03 vergeleken met de Doetinchem en Nederland.

Huizenprijzen in 03 Doetinchem

Starterswoningen in 03 Doetinchem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 03 Doetinchem zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 03 Doetinchem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 03 Doetinchem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 03 Doetinchem

Wil je een huis kopen in 03 Doetinchem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 03 Doetinchem . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in 03 alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 03.

Bekijk alle koopwoningen in 03 Doetinchem. Zoek je huurwoning in 03 Doetinchem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 03

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 03 is 3.563 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.126 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 03

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 03 vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in 03

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in 03? Ontdek ook de buurten binnen de wijk 03

Holterhoek Schöneveld - zuid Schöneveld - noord