Alle woningmarktinfo Wehl-Centrum

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Wehl-Centrum

Een eerste blik op Wehl-Centrum

Wehl-Centrum is een buurt in de gemeente Doetinchem. Deze buurt telt volgens het CBS 6.960 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wehl-Centrum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 295.220 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 295.220
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Wehl-Centrum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wehl-Centrum is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wehl-Centrum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wehl-Centrum.

Woningen recent verkocht in Wehl-Centrum

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wehl-Centrum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wehl-Centrum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wehl-Centrum. Een eengezinswoning in Wehl-Centrum komt het meest (67%) voor. Daarna komt een portiekflat met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wehl-Centrum

In Wehl-Centrum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Wehl-Centrum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Wehl-Centrum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wehl-Centrum
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Wehl-Centrum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Wehl-Centrum vergeleken met de Doetinchem en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Wehl-Centrum

Wil je een huis kopen in Wehl-Centrum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wehl-Centrum . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wehl-Centrum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wehl-Centrum.

Zoek je huurwoning in Wehl-Centrum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Wehl-Centrum.

Huizenprijzen in Wehl-Centrum

Starterswoningen in Wehl-Centrum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wehl-Centrum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wehl-Centrum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wehl-Centrum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wehl-Centrum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wehl-Centrum is 2.906 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.989 euro).

Leeftijden Wehl-Centrum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wehl-Centrum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Wehl-Centrum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Wehl-Centrum. De buurt zelf valt binnen de wijk Wehl in de gemeente Doetinchem.

Wehl-Centrum Wehl-West Wehl-Zuidwest Wehl-Zuidoost Wehl-Oost Wehl-Noordoost Wehl-Noord Nieuw-Wehl-Centrum Nieuw-Wehl-Noordoost Nieuw-Wehl-Noord A18 Bedrijvenpark

Alle straten van Wehl-Centrum

Wehl-Centrum bestaat uit 66 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen