logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Kern Deurningen in Deurningen

Begrijp de huizenprijzen in Kern Deurningen Dinkelland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kern Deurningen Dinkelland

Kern Deurningen is een buurt in de wijk Deurningen en plaats Deurningen binnen de gemeente Dinkelland. Deze buurt telt volgens het CBS 1.995 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Deurningen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 548.593 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 548.593
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Kern Deurningen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kern Deurningen is 75 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kern Deurningen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kern Deurningen

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Deurningen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kern Deurningen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kern Deurningen. Een eengezinswoning in Kern Deurningen komt het meest (82%) voor. Daarna komt een herenhuis met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kern Deurningen

In Kern Deurningen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kern Deurningen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kern Deurningen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Kern Deurningen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kern Deurningen vergeleken met de Dinkelland en Nederland.

Huizenprijzen in Kern Deurningen Dinkelland

Starterswoningen in Kern Deurningen Dinkelland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kern Deurningen Dinkelland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kern Deurningen Dinkelland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kern Deurningen Dinkelland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kern Deurningen Dinkelland

Wil je een huis kopen in Kern Deurningen Dinkelland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kern Deurningen Dinkelland . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Kern Deurningen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kern Deurningen.

Bekijk alle koopwoningen in Kern Deurningen Dinkelland. Zoek je huurwoning in Kern Deurningen Dinkelland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kern Deurningen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kern Deurningen is 2.658 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.908 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kern Deurningen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kern Deurningen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kern Deurningen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kern Deurningen. De buurt zelf valt binnen de wijk Deurningen in de gemeente Dinkelland.

Kern Deurningen Verspreide huizen Deurningen

Alle straten van Kern Deurningen

Kern Deurningen bestaat uit 22 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.