logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Liessel in Liessel

Begrijp de huizenprijzen in Liessel Deurne met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Liessel Deurne

Liessel is een wijk in de plaats Liessel binnen de gemeente Deurne. Deze wijk telt volgens het CBS 3.220 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Liessel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 563.156 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 563.156
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Liessel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Liessel is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Liessel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Liessel.

Woningen recent verkocht in Liessel

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Liessel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Liessel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Liessel. Een eengezinswoning in Liessel komt het meest (70%) voor. Daarna komt een galerijflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Liessel

In Liessel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Liessel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Liessel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Liessel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Liessel vergeleken met de Deurne en Nederland.

Huizenprijzen in Liessel Deurne

Starterswoningen in Liessel Deurne zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Liessel Deurne zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Liessel Deurne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Liessel Deurne? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Liessel Deurne

Wil je een huis kopen in Liessel Deurne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Liessel Deurne . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Liessel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Liessel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Liessel Deurne.

Bekijk alle koopwoningen in Liessel Deurne. Zoek je huurwoning in Liessel Deurne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Liessel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Liessel is 3.188 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.782 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Liessel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Liessel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Liessel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Liessel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Liessel

Liessel Verspreide huizen Liessel