Huizenprijzen en de huizenmarkt Liessel in Liessel

Begrijp de huizenprijzen in Liessel Deurne met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Liessel Deurne

Liessel is een buurt in de wijk Liessel en plaats Liessel binnen de gemeente Deurne. Deze buurt telt volgens het CBS 3.155 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Liessel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 531.796 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 531.796
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Liessel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Liessel is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Liessel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Liessel

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Liessel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Liessel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Liessel. Een eengezinswoning in Liessel komt het meest (71%) voor. Daarna komt een galerijflat met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Liessel

In Liessel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Liessel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Liessel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Liessel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Liessel vergeleken met de Deurne en Nederland.

Huizenprijzen in Liessel Deurne

Starterswoningen in Liessel Deurne zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Liessel Deurne zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Liessel Deurne zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Liessel Deurne? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Liessel Deurne

Wil je een huis kopen in Liessel Deurne? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Liessel Deurne . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Liessel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Liessel.

Bekijk alle koopwoningen in Liessel Deurne. Zoek je huurwoning in Liessel Deurne? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Liessel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Liessel is 3.000 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.702 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Liessel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Liessel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Liessel

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Liessel. De buurt zelf valt binnen de wijk Liessel in de gemeente Deurne.

Liessel Verspreide huizen Liessel

Alle straten van Liessel

Liessel bestaat uit 39 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.