Huizenprijzen en de huizenmarkt Westelijke Buitenwijken in Culemborg

Begrijp de huizenprijzen in Westelijke Buitenwijken Culemborg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Westelijke Buitenwijken Culemborg

Westelijke Buitenwijken is een buurt in de wijk 00 en plaats Culemborg binnen de gemeente Culemborg. Deze buurt telt volgens het CBS 28.195 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westelijke Buitenwijken. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 425.351 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 425.351
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Westelijke Buitenwijken

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Westelijke Buitenwijken is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Westelijke Buitenwijken moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Westelijke Buitenwijken.

Woningen recent verkocht in Westelijke Buitenwijken

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westelijke Buitenwijken. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Westelijke Buitenwijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Westelijke Buitenwijken. Een portiekflat in Westelijke Buitenwijken komt het meest (63%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Westelijke Buitenwijken

In Westelijke Buitenwijken wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Westelijke Buitenwijken

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Westelijke Buitenwijken (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Westelijke Buitenwijken

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Westelijke Buitenwijken vergeleken met de Culemborg en Nederland.

Huizenprijzen in Westelijke Buitenwijken Culemborg

Starterswoningen in Westelijke Buitenwijken Culemborg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Westelijke Buitenwijken Culemborg zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Westelijke Buitenwijken Culemborg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Westelijke Buitenwijken Culemborg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Westelijke Buitenwijken Culemborg

Wil je een huis kopen in Westelijke Buitenwijken Culemborg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Westelijke Buitenwijken Culemborg . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Westelijke Buitenwijken alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Westelijke Buitenwijken.

Bekijk alle koopwoningen in Westelijke Buitenwijken Culemborg. Zoek je huurwoning in Westelijke Buitenwijken Culemborg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Westelijke Buitenwijken

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Westelijke Buitenwijken is 3.605 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.347 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Westelijke Buitenwijken

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Westelijke Buitenwijken vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Westelijke Buitenwijken

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Westelijke Buitenwijken. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Culemborg.

Oude Binnenstad en Nieuwstad Oude Buitenwijken Noordoostelijke Buitenwijken Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde Industriegebied Westelijke Buitenwijken Verspreide huizen Redichem Verspreide huizen ten westen en zuiden van Culemborg

Alle straten van Westelijke Buitenwijken

Westelijke Buitenwijken bestaat uit 29 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.